Niečo pod zub

Autor: Marian Baran | 9.9.2020 o 16:40 | Karma článku: 11,08 | Prečítané:  1411x

Tá moja doktorka, tá mi vôbec nedopraje. Stále mi prízvukuje, že by som mal menej jesť, stravovať sa zdravo.  

Obmedziť sladké, mastné a údené. Ja ju ale rešpektujem, jej názor má u mňa váhu. V ordinácii v skrinke má skalpel a kopu ostrých ihiel. Používa silné slová, neberie do úvahy moje nemastné, neslané argumenty.

Kým môj krvný obraz bude taký pekný, že sa bude dať vystaviť v galérii vedľa Vincenta van Gogha, budem musieť vydržať veľa odriekania. A tak, keď sa v noci zobudím na hlad, nič nezjem. V chladničke zdržanlivo pozdravím paradajky a pár minút ovoniavam tlačenku. Nadýcham sa dobrôt, vizuálne uspokojím chuť na čokoľvek. A hoci ryby môžem, z tresky v majonéze už tresku nelovím.

Keď mám chuť na sladké, na niečo pod zub, dám si žuvačku. Vyžujem balík, dva. A rozmýšľam, prečo sa nevyrábajú žuvačky s príchuťou klobásy, to by bol hit. Alebo žuvačky s príchuťou hrianok s cesnakom. Či slaninová príchuť. Nedáš si oškvarkovú orbitku?  Príchuť udenáč, to už je extrém, ale prečo nie. Veď rúško by pomohlo prekonať zábrany.

 
Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

Do prírody aj cez okresy. Vláda po mesiacoch ohlásila uvoľnenia

Uvoľňovanie opatrení proti Covid-19 ohlasoval Matovič, hoci je už ministrom financií. Nové pravidlá začnú platiť v pondelok.

Covid automat: V čiernej farbe už nebude žiadny okres

Slovensko postúpi do III. stupňa varovania.


Už ste čítali?