Niečo pod zub

Autor: Marian Baran | 9.9.2020 o 16:40 | Karma článku: 11,08 | Prečítané:  1403x

Tá moja doktorka, tá mi vôbec nedopraje. Stále mi prízvukuje, že by som mal menej jesť, stravovať sa zdravo.  

Obmedziť sladké, mastné a údené. Ja ju ale rešpektujem, jej názor má u mňa váhu. V ordinácii v skrinke má skalpel a kopu ostrých ihiel. Používa silné slová, neberie do úvahy moje nemastné, neslané argumenty.

Kým môj krvný obraz bude taký pekný, že sa bude dať vystaviť v galérii vedľa Vincenta van Gogha, budem musieť vydržať veľa odriekania. A tak, keď sa v noci zobudím na hlad, nič nezjem. V chladničke zdržanlivo pozdravím paradajky a pár minút ovoniavam tlačenku. Nadýcham sa dobrôt, vizuálne uspokojím chuť na čokoľvek. A hoci ryby môžem, z tresky v majonéze už tresku nelovím.

Keď mám chuť na sladké, na niečo pod zub, dám si žuvačku. Vyžujem balík, dva. A rozmýšľam, prečo sa nevyrábajú žuvačky s príchuťou klobásy, to by bol hit. Alebo žuvačky s príchuťou hrianok s cesnakom. Či slaninová príchuť. Nedáš si oškvarkovú orbitku?  Príchuť udenáč, to už je extrém, ale prečo nie. Veď rúško by pomohlo prekonať zábrany.

 
Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

AUTORSKÁ STRANA PETRA SCHUTZA

Diskrétny pôvab vakcinácie a bezprizorný Brusel (týždeň podľa Schutza)

Z produkcie tých, ktorým dal šancu, aby zlepšili Slovensko, by bol Kuciak zronený.

Chášukdžího vraždu schválil saudskoarabský princ, zistili americkí tajní

Washington zavedie opatrenia súvisiace s kauzou zavraždeného novinára.


Už ste čítali?