Lyžicou

Autor: Marian Baran | 15.12.2016 o 18:29 | Karma článku: 14,32 | Prečítané:  4387x

Bol som sa najesť v reštaurácii. Chladnička nedokáže ísť sama nakúpiť a sporák, kovová dekorácia kuchyne, sa márne núkala k plynulému použitiu.  

Jedenie mi ide veľmi dobre, som v tom výborný. Táto činnosť je moja najobľúbenejšia a jediná, ktorá sa mi nedokáže nikdy zunovať. Robím ju rád a často. Vzhľadom k dlhoročným skúsenostiam, dokážem zjesť všetko a veľa. Roky praxe spravili zo mňa nekonfliktného konzumenta. Viem oceniť kvalitu a nefrflem nad kvantitou.

Posledné týždne trénujem každý deň, už od rána a s malými prestávkami si nakladám dostatočné dávky. Sú dni, keď mám niekoľko-fázové tréningy. Tesne pred spaním sústo, niečo malé pod zub, nie je výnimkou. Niekedy sa v noci zobudím a idem niečo zjesť. Pre dobrú formu sa treba vedieť obetovať. Žiadna výzva ma neprekvapí.

V reštaurácii som si objednal. Čašníčka pozrela na prázdne miesta. Ale tá porcia, to je pre štyroch? Zjete to? Spýtala sa. Mlčky som prikývol. Keď na stôl priniesla tanier s dobrotami, spokojne som si začal pripravovať vidličku a nôž, aby si to čašníčka všimla. Keď záujem okolia opadol, zobral som do ruky lyžicu. Mne najmilší nástroj. Nemôžem predsa babke počas sviatkov povedať, nevládzem.

 
Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

KOMENTÁRE

Prečo by sa mali Slováci začať báť Čechov

Slovensko bude musieť vynaložiť viac úsilia a vynaliezavosti, aby ho Brusel v zhluku „podivných“ demokracií na východ od Nemecka rozpoznal

EKONOMIKA

Hranica s Ukrajinou sa môže otvoriť, clo zrušiť a roaming tiež

V najbližších rokoch by sa Ukrajina či Moldavsko mohli dostať do Schengenu.


Už ste čítali?